Versiunea în limba engleză dieta — dieta și caracteristici de alimentare

Secretul armonie pudicul Strategică? Desigur, în limba engleză dieta! Acest sistem de alimentare pentru pierderea în greutate calculată la 21 de zile, timp în care puteți pierde până la 12 formate de kilogramele in plus!

Desigur, din punct de vedere al dietei diversificate ei nu poate fi numit, dar și de foame deosebit, nu trebuie să. Principalul lucru – dreptul de a intra și de a ieși din dieta, pentru ca greutatea nu s-a întors din nou.
Esența engleză dieta

Versiunea în limba engleză dieta cu durata de 21 de zile, ajută la detoxifierea organismului, la eliminarea “” produse de degradare, creșterea metabolismului și a metabolismului. Esența ei este de a alterna zilele, saturate produse și legume, din timp în timp diluarea lor de descărcare.

Cu cele mai recente și recomandate de a începe acest sistem de alimentare, treptat, implicînd corpul în modul de austeritate consumate de calorii. Într-o zi, împreună cu alimente Engleză dieta de 21 de primi nu mai mult de 1000 de Kcal, ceea ce este destul de puțin, având în vedere că de adult, o femeie trebuie să 2000-2500 Kcal. Prin urmare, o condiție obligatorie este pus primirea de multivitamine pentru a restricții dietetice nu afecteze aspectul și de sănătate.

Rezultatele engleză dieta uimitoare, dar ele sunt în mare măsură sunt atinse de o schimbare gust de obiceiurile și preferințele. Obișnuite de alimente prajite recomandat pentru a înlocui compot, sau .

Lipsa de sare ușor compensate prin adaos de condimente aromate, dar despre cafea, zahăr, alcool și va trebui să uite. Sigur de a bea o mulțime de apă, și mai bine o apă minerală fără gaz, compoturi, băuturi din fructe, jeleu, nu mai puțin de 2000 ml pe zi.

La noapte, să ia ulei de măsline, în valoare de 1 lingura pentru a îmbunătăți peristaltismul intestinal. Iar ultima dată să se așeze la masa de permis nu mai târziu de ora 19.00.
Permise de produse

Lista produse următorul:

legumele toate, în afară de amidon, ceea ce înseamnă în primul rând de cartofi, deși ultimul în număr minim ocazional poate permite;versiunea în limba Engleză dieta detalii
fructe de toate, dar foarte dulci – banane, smochine, fructe uscate, struguri;
în limba engleză dieta și meniul ei de 21 de zile sunt binevenite cereale, din care puteți găti terci;
carne și pește – cu un conținut minim de grăsime;
pâinea nu este recomandat, dar pâine și uscate de ieri bucăți pot fi;
produsele lactate, în special lapte;
miere.

Mai multe detalii despre engleză dieta va fi explicat mai jos.

Read more: további információk and a page for Romanians recomandari pentru slabit scadereingreutate.com